Over mij

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Hanny Kuiper, afgestudeerd als diëtist maar ook als onderwijskundige. Ik heb voedingsvoorlichting gegeven aan diverse doelgroepen, kooklessen verzorgd en onderzoek verricht naar de preventie van hart- en vaatziekten. Vervolgens ben ik als docent in het HBO onderwijs gaan werken. Lesgegeven aan verpleegkundigen, sociaal werkers en aan studenten diëtetiek. Ik ben overtuigd van de kracht van voeding en dat het lichaam zelf in staat is om de balans te hervinden, mits de juiste voedingsstoffen toegediend worden. Daarom ben ik de opleiding tot orthomoleculaire therapeut gaan volgen. Het mooie van de orthomoleculaire therapie vind ik dat je meer kijkt naar de persoon als geheel. Je probeert de oorzaak van de klacht te achterhalen en op basis daarvan wordt een echt persoonlijk plan opgesteld.

Therapeut Hanny Kuiper

In maart 2020 verscheen een artikel over mijn praktijk op de website van followfox.nl (onder 4- bewust eten): zie https://www.followfox.nl/2020/03/14/wees-groen-7x-duurzaam-voor-jezelf-zorgen-in-nijmegen/